Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla düzenlediği “Halk Günü” toplantılarına devam ediyor. 
Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında ve ilgili birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısının ikincisinde başvuruda bulunan 45 vatandaşımızın istek, sorun ve taleplerine çözüm arayışında bulunuldu. 
Vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunları ve talepleri tek tek dinleyen ve sorunun çözümü veya talebin yerine getirilmesi için hazır bulunan il müdürlerine gerekli talimatları veren Vali Aydoğdu, “Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların sorunlarını çözmeye, taleplerini karşılamaya devam edeceğiz. Kapımız tüm vatandaşlarımıza açık. Bu toplantıları düzenli olarak yapmaya ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.
Vali Hamza Aydoğdu ile görüşen vatandaşlar sorunlarını, önerilerini ve taleplerini bizzat dinlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Aydoğdu’ya teşekkür ettiler.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)