Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen illerden Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde eğitim gören 124 öğrenciye, 8 ay boyunca 500 lira burs imkanı sağlandı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 13 Şubat İnovasyon Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Burada öğrencilerle sohbet eden Aydoğdu, üniversitede eğitim gören 124 depremzede öğrenciye 8 ay sürecek burs desteği için adlarına açtırılan banka kartlarını dağıttı.

Vali Aydoğdu, burada yaptığı konuşmada, bu yıl Erzincan’da eğitim öğretime başlayan depremzede öğrencilerden 124 kişiyi her ay 500 lira olmak üzere 8 ay bursa bağladıklarını söyledi.

Mottolarının “Öğrenci dostu Erzincan” olduğunu dile getiren Aydoğdu, “Üniversitemizde yaklaşık 23 bin öğrencimiz inşallah eğitim öğretimine devam edecek okuyacak. Bizim bütün amacımız, bu öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatları boyunca huzurlu ve mutlu bir şekilde Erzincan’da okumaları, Erzincan’ı tanımaları ve Erzincan’ın kültür elçileri olmalarını istiyoruz” dedi.

 
 

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)